Woodchuck Tipi met tentkachel Woodchuck S

Bij Woodchuck werken we naarstig verder om jullie nog meer warmte en nog meer gezelligheid te geven. Zeker in deze strenge tijden in ons wisselvallig klimaat.

Nieuw in het gamma: de Woodchuck Tipi !

Woodchuck S terraskachel met houtvuur in tipi tent met interieuraankleding

De Woodchuck Tipi is een grote, stormvaste tent gebaseerd op de beproefde indianen teepee, maar gemoderniseerd met een gesloten terraskachel en waterdichte schoorsteendoorvoer. De Woodchuck Tipi is een gezellige en warme ontmoetingsplaats in je tuin voor elk seizoen !

 

We combineren de voordelen van een klassieke indianentent zoals goede ventilatie, stabiliteit en charme met de voordelen van de Woodchuck S tuinkachel: warm en gezellig houtvuur zonder lastige rook. Bovendien is de Woodchuck Tipi waterdicht, zelfs zonder ozan doek. De rechte, strakke lijnen van de Woodchuck S houtkachel vind je ook terug in de Woodchuck Tipi.

 

Vanwege de vorm en de constructie is de teepee een van de meest stabiele tenten bij harde wind. De Woodchuck Tipi kan dan ook het hele jaar blijven staan in tegenstelling tot tentjes met 1 paal en enkele gespannen koordjes. En.. bij een echte indianentent steken er geen lange koorden met spanners uit, zo heb je minder kans om te struikelen.

De Woodchuck S tuinkachel is een gesloten buitenhaard met glas aan 4 zijden. In combinatie met de Woodchuck Tipi verwordt de Woodchuck S een grote tentkachel met als troef het alzijdig zicht op het vuur.

Smoke-free fire in a large tipi by Woodchuck

De tipi is verkrijgbaar in 5, 6 of 7 meter diameter, met een dik, kwalitatief 420gr/m2 canvas rondom de 15 lange volhouten, ontschorste Epicea (spar) palen.

In de ø6 meter Woodchuck Tipi zit je bijvoorbeeld met 10 volwassenen comfortabel en ruim rond het vuur, in je eigen tuin en beschut van de elementen ! Een ø6 meter Woodchuck Tipi neemt circa ø7 m plaats in buitenwerks. Een tipi is geen vaste structuur en kan dus, in de meeste gebieden, zonder vergunning geplaatst worden.

binnenkant van Woodchuck teepee met inkleding

Weer of geen weer, we spreken af in de warme gloed van de Woodchuck Tipi !

Weer of geen weer, we spreken af in het tropisch microklimaat van je eigen tuin !

Weer of geen weer, we spreken af !

Prijs op aanvraag.

Met of zonder installatie.

Met of zonder inrichting.

Levertijd 6-8 weken.

Enjoy !

Woodchuck Tipi in schemering met verlichting en kachel
Woodchuck Tipi: waterdichte indianentent met gesloten vuur in tuinkachel
Houtvuur in tuinkachel Woodchuck S